Gratis bezorgen vanaf €65 // verzenden binnen 1-2 werkdagen // we verzenden in Nederland en België

trustpilot

Dit zijn de voorjaarskleuren van 2022


Ben jij toe aan een frisse bries door je huis? Maar weet je nog niet helemaal hoe je dit gaat doen? Neem dan eens een kijkje bij de trendkleuren voor dit voorjaar! Haal die grauwe en donkere kleuren van je bank af en ruil ze in voor dit frisse kleurenpalet.

Opvallende accenten

In het voorjaar kiezen we voor een rustige witte of beige basis met veel opvallende kleuraccenten. Denk hierbij aan opvallend geel, groen, paars of roze. Maar ook de kleurentrend van afgelopen winter, blauw zie je nog veel terug. 

trendkleuren Voorjaar en zomer 2022

Trendkleur geel

Bij het voorjaar denk ik altijd aan het zonnetje wat lekker gaat schijnen. Dit warme geel zorgt ervoor dat het zonnetje straks ook bij jou in huis schijnt! Het geel breng je als een leuk accent aan in je huis: verf het op een klein stukje muur of laat het terugkomen in je huis met deze leuke glazen of neon dip dye kaarsen

Gele kleuraccenten in huis

Trendkleur groen

Doordat we de laatste paar jaar veel thuis hebben gezeten, gaan we op zoek naar meer groen. Veel mensen hebben hun appartementje in de stad ingeruild voor een huis met tuin. Maar ook kozen mensen steeds vaker voor een mooie kamerplant in huis. Heb je geen plek in huis voor een grote plant? Dan kun je je interieur ook op andere manieren vergroenen. Denk bijvoorbeeld aan leuke kussenhoezen of een sierlijke kandelaar.

Groen accenten in je interieur

Zachte tinten

Naast deze opvallende kleuren, zie je ook de zachtere tinten terugkomen in ons interieur. Zo heeft de laatste tijd roze een flinke comeback gemaakt. En ja, ook mannen vinden dit vaak een leuk accent in de woonkamer! 

Roze in je interieur

Hoezo kleurentrends?

Ik kan me voorstellen dat je denkt dat het bepalen van kleurentrends gewoon een marketingtrucje is. Dat is niet waar. Kleurentrends zijn een reactie op wat er in de samenleving gebeurt. Zitten we in een minder fijne periode? Dan zie je vaak fellere kleuren. 

De kleurentrends toepassen

Lijkt het jou ook heerlijk om de voorjaarskleuren in je interieur te verwerken? Door de neutrale witte/beige basis kun je dit heel makkelijk doen met accenten en accessoires! Denk bijvoorbeeld aan opvallende kaarsen, of een hippe kandelaar. Ook het toevoegen van een mooie bos bloemen of het veranderen van de kussenhoezen doet al heel erg veel. Kortom: het is een trend die je op een snelle en leuke manier kunt toepassen in jouw huis. 

  

Wil je kijken welke producten leuk zouden staan in jouw huis? Neem dan hier een kijkje