Haal meer kleur in huis met kleurrijke dip dye kaarsen!

Haal meer kleur in huis met kleurrijke dip dye kaarsen!

Vind jij het ook altijd zo fijn als de eerste bloemetjes weer boven de grond komen en het zonnetje lekker gaat stralen? Dit zorgt er altijd voor dat ik mijn huis heerlijk wil opfrissen met kleur! Je kunt er natuurlijk voor kiezen om je hele huis een nieuwe lik verf te geven, maar met subtiele accessoires kom je ook een heel eind. Zoals bijvoorbeeld deze leuke dip dye kaarsen van Pink Stories. De opvallende kaarsen zorgen niet alleen voor een frisse blik in je interieur, ze zijn ook nog eens milieuvriendelijk!

De inspiratie van de kaarsen ligt in Latijns Amerika. Diana en Dominikus trokken 14 maanden met hun gezin door het prachtige Patagonië. De liefde voor kleuren is hun altijd bijgebleven. Toen ze in de zomer van 2017 aan een kampvuur zaten, bedachten ze samen het label Pink Stories: een manier om plezier en inspiratie de wereld rond te sturen.

Lokaal

Diana vindt het belangrijk dat er goed wordt gedacht aan mens en dier. Daarom wordt alles lokaal geproduceerd in Beieren. Voor de productie wordt er enkel gebruik gemaakt van Eco gecertificeerde materialen. De kleuren van de kaarsen worden gemaakt op waterbasis of met soja olie. En de kaarsen zelf? Die zijn palmolie vrij en worden gemaakt in sociale werkplaatsen.

Opvallend

Bij de kaarsen van Pink Stories vallen vooral de kleuren lekker op. Je ziet heel veel felle kleuren (zelfs neon!) en daarnaast kun je ook nog eens kiezen voor een leuke vorm. Ga voor een dikke kaars, lange dunne kaars of wat dacht je van een kaars met een twist? Welke kaars je ook kiest, je maakt er altijd een leuke statement mee.

Stylingtip

Wil je jouw Pink Stories kaars(en) op een leuke manier stijlen? Plaats ze dan in een groepje met kaarsen in verschillende vormen op een dienblad. Of speel met kandelaars in verschillende hoogtes bij een boeketje met verse bloemen uit de tuin! 

Voor de paastafel

Ook voor Pasen heeft Pink Stories iets leuk voor jou: vrolijk gekleurde paaseitjes in een doosje! Deze keer niet om op te eten, maar om gezellig de paastafel mee aan te kleden. Door het leuke eierdoosje, zijn ze ook nog eens leuk om cadeau te geven! Houdt er rekening mee dat de paasei kaarsen beperkt op voorraad zijn. OP = OP!

Bekijk alle kaarsen

Terug naar blog