Gratis bezorgen vanaf €65 // verzenden binnen 1-2 werkdagen // we verzenden in Nederland en België

trustpilot

Over Basics and Trends


Wat leuk dat je hier aan het rondkijken bent! Ik ben Letty en eind 2020 besloot ik ervoor te gaan. Mijn eigen webshop in woonaccessoires! Zelf ben ik altijd bezig om de leukste items voor in huis te vinden. Precies de items waar ik heel erg blij van word! 

Ongeveer 5 jaar heb ik een Woonwinkel gehad in Haarlem genaamd Settle Down. Het was een groot succes met een leuke vaste klantenkring. Met pijn in mijn hart ben ik in 2002 gestopt omdat het runnen  van een gezin en 200% mijn hart en ziel in de winkel te stoppen niet meer lukte. Maar het ondernemen is altijd blijven kriebelen.

Het is zo fijn om je eigen plek te creëren thuis met spullen waar je echt, iedere dag opnieuw, weer blij van wordt. Met veel liefde en aandacht ga ik op zoek naar items waarmee jij je eigen fijne plek kunt creëren. 

De combinatie van Basics en trends maken je huis tot een fijne plek om te zijn.De Basics vormen de basis en de trends wisselen zich af net als de seizoenen.

Basics & Trends is er voor jou! Om iets leuks uit te zoeken voor jezelf of om een leuk cadeautje uit te zoeken om iemand anders blij mee te maken!

Heb je advies nodig? Laat het me weten, ik help je met alle liefde!