Hoe lang gaan zijde bloemen mee?

Hoe lang gaan zijde bloemen mee?

Als je op zoek bent naar een mooie, tijdloze bloem die de hele dag mooi blijft, kijk dan eens naar zijde bloemen. Ze gaan veel langer mee dan verse bloemen en kun je  dus een stuk langer genieten van hun schoonheid. Maar hoe lang gaan zijde bloemen mee?


Gelukkig gaan zijde bloemen veel langer mee dan verse bloemen, omdat ze van een stof gemaakt zijn die niet zo snel verwelkt als andere materialen. Als je ze goed verzorgt, kunnen ze meestal wel een aantal jaren meegaan. Dit is een geweldige keuze als je op zoek bent naar bloemen die je lang kunt bewaren.


De beste manier om ervoor te zorgen dat zijdebloemen zo lang mogelijk meegaan, is door ze schoon te houden. Veel mensen stofzuigen of vegen zijdebloemen af met een zachte doek. Als je de bloemen regelmatig schoonmaakt, zullen ze langer meegaan. ( zie ook mijn blog: Hoe maak je zijden bloemen schoon). Ook is het belangrijk om de bloemen uit de buurt van direct zonlicht te houden, omdat de kleuren anders kunnen vervagen. 


Als je ervoor zorgt dat je zijdebloemen schoon en uit de buurt van direct zonlicht blijven, kun je lange tijd van hun schoonheid genieten. Je kunt er zeker van zijn dat je bloemen een aantal jaren meegaan als je deze tips volgt. 


Als je op zoek bent naar bloemen die lang meegaan, zijn zijde bloemen een geweldige keuze. Ze zijn mooi, tijdloos en verwelken niet!


Mogen zijde bloemen in water staan?


Als je op zoek bent naar mooie bloemen die je lange tijd kunt genieten, kijk dan eens naar zijdebloemen. Ze zijn duurzaam, gemaakt van stof en er zijn veel verschillende kleuren en stijlen. Maar mogen zijde bloemen in water staan?


Hoewel veel bloemen in water gezet kunnen worden om ze langer mee te laten gaan, is dat niet het geval bij zijde bloemen. Zijde bloemen zijn gemaakt van stof en als je ze in water zet, zullen ze gaan rotten, waardoor ze niet meer mooi zijn. Ook zal het water de kleuren van de bloemen vervagen.

ben je opzoek naar zijden bloemen wij hebben een uitgebreiden collectie van zijden bloemen.

Terug naar blog